Τηλεφωνική Επικοινωνία: 213 033 9653

Ωράριο Καταστήματος 08:30-17:00 (Δευτ.-Παρ.) |

Άμεση Αποστολή σε ΟΛΗ την Ελλάδα

Δεν έχετε καμία επιπλέον χρέωση για αγορές με πιστωτική κάρτα. Η εκκαθάριση των συναλλαγών με πιστωτικές κάρτες στο ACUPLUS γίνεται αποκλειστικά από το ηλεκτρονικό σύστημα συναλλαγών της ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Με την ολοκλήρωση της online παραγγελίας στο ACUPLUS, μεταφέρεστε στο περιβάλλον της τράπεζας, σε μία ειδικά διαμορφωμένη σελίδα και καλείστε να καταχωρήσετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Τα στοιχεία αυτά δεν γίνονται γνωστά στο ΑCUPLUS, και σε κανέναν άλλο, παρά μόνο στην τράπεζα, η οποία και θα επεξεργαστεί την οικονομική συναλλαγή της παραγγελίας σας. Η διαδικασία πληρωμής μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλής, και καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας στον secure server της τράπεζας Πειραιώς με κρυπτογράφηση 128 bit - τη μέγιστη που διατίθεται σήμερα – και με πιστοποίηση από την Thawte Consulting (Pty) Ltd. . Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων από το ACUPLUS λόγω ακύρωσης ή επιστροφής προϊόντων, πιστώνεται ο λογαριασμός της ίδιας πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιήσατε για την πληρωμή της παραγγελίας σας.


 

Αντικαταβολή –πληρωμή σε μετρητά με την παράδοση

Με τη μέθοδο της αντικαταβολής, πληρώνετε μετρητά το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας με την παραλαβή της από τη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία. Η επιπλέον χρέωση της αντικαταβολής ανερχεται στα 2,5 ευρω . Η χρέωση αποστολής ανέρχεται στα 2.00 ευρω. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων από το ACUPLUS λόγω επιστροφής προϊόντων, πιστώνεται τραπεζικός λογαριασμός που θα μας υποδείξετε με αριθμό IBAN. Οποιαδήποτε τυχόν έξοδα χρεώσει η τράπεζα στην οποία ανήκει ο λογαριασμός σας επιβαρύνουν. Από 1/1/2012 και σύμφωνα με ΠΟΛ 1027/09-02-2011 τα παραστατικά προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής) άνω των 500€ και τα παραστατικά προς επαγγελματίες (τιμολόγια) άνω των 1,500€ δεν μπορούν να εξοφλούνται τοις μετρητοίς (ή με αντικαταβολή).


 

Πιστωτική κάρτα - VISA, VISA Electron, Mastercard, Diners, Euroline

Δεν έχετε καμία επιπλέον χρέωση για αγορές με πιστωτική κάρτα. Η εκκαθάριση των συναλλαγών με πιστωτικές κάρτες στο ACUPLUS γίνεται αποκλειστικά από το ηλεκτρονικό σύστημα συναλλαγών της ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Με την ολοκλήρωση της online παραγγελίας στο ACUPLUS, μεταφέρεστε στο περιβάλλον της τράπεζας, σε μία ειδικά διαμορφωμένη σελίδα και καλείστε να καταχωρήσετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Τα στοιχεία αυτά δεν γίνονται γνωστά στο Acuplus.gr, και σε κανέναν άλλο, παρά μόνο στην τράπεζα, η οποία και θα επεξεργαστεί την οικονομική συναλλαγή της παραγγελίας σας. Η διαδικασία πληρωμής μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλής, και καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας στον secure server της τράπεζας Πειραιώς με κρυπτογράφηση 128 bit - τη μέγιστη που διατίθεται σήμερα – και με πιστοποίηση από την Thawte Consulting (Pty) Ltd. . Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων από το ACUPLUS λόγω ακύρωσης ή επιστροφής προϊόντων, πιστώνεται ο λογαριασμός της ίδιας πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιήσατε για την πληρωμή της παραγγελίας σας.


 

PayPal

Δεν έχετε καμία επιπλέον χρέωση για αγορές με χρήση του λογαριασμού σας PayPal. Εφόσον διαθέτετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για τις αγορές σας από το ACUPLUS. Με την ολοκλήρωση της online παραγγελίας στο ACUPLUS, μεταφέρεστε στο περιβάλλον της PayPal όπου θα σας ζητηθούν τα στοιχεία του λογαριασμού σας και η επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων από το ACUPLUS λόγω ακύρωσης ή επιστροφής προϊόντων, πιστώνεται ο ίδιος λογαριασμός PayPal που χρησιμοποιήσατε για την πληρωμή της παραγγελίας σας.


 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Δεν έχετε καμία επιπλέον χρέωση από το ACUPLUS για αγορές με εξόφληση της παραγγελίας σας μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί, στους οποίους θα πρέπει να καταθέσετε το ακριβές τελικό ποσό της παραγγελίας σας, όπως αυτό αναγράφεται στην επιβεβαίωση παραγγελίας που λάβατε με e-mail είναι οι παρακάτω:

  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ  GR22 0171 7520 0067 5215 1552 513
  • ΕΘΝΙΚΗ GR 46 011 00 64 000 000 640 0527 609

  • Viva wallet  GR 81 701 00 00 000 088 661 8624 706

          (Δικαιούχος Λογαριασμών Νικόλαος Μπασιάκος )

Εφόσον πραγματοποιηθεί η κατάθεση από λογαριασμό σας δεν επιβαρύνεστε με πρόσθετα έξοδα. Οποιαδήποτε τυχόν έξοδα σας χρεώσει διαφορετική τράπεζα, σας επιβαρύνουν εξ'ολοκλήρου. Το

ποσό που θα αποσταλεί προς την δική μας τράπεζα θα πρέπει να είναι το ακριβές τελικό ποσό της παραγγελίας σας χωρίς καμία αφαίρεση εξόδων της τραπέζης σας. Το ACUPLUS επιβαρύνεται μόνο με τα έξοδα της δικής μας τράπεζας.(SHA) Με την ολοκλήρωση του τραπεζικού εμβάσματος, παρακαλούμε να ενημερώσετε, είτε με e-mail, είτε τηλεφωνικά το ACUPLUS, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία παραγγελίας και αποστολής των παραγγελθέντων προϊόντων. Παρακαλούμε σημειώστε, ότι η διαδικασία εξόφλησης μέσω τραπεζικού λογαριασμού θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών, σε διαφορετική περίπτωση η παραγγελία θα θεωρείται άκυρη.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων από το ACUPLUS λόγω ακύρωσης ή επιστροφής προϊόντων, πιστώνεται τραπεζικός λογαριασμός που θα μας υποδείξετε με αριθμό IBAN. Οποιαδήποτε τυχόν έξοδα χρεώσει η τράπεζα στην οποία ανήκει ο λογαριασμός σας επιβαρύνουν.

Τηλεφωνική Επικοινωνία 2130 339653
Αποστολή σε 1 ώρα εντός Αττικής
Διαθέσιμοι ΌΛΟΙ οι Τρόποι Πληρωμής
Θα μας βρείτε Ν.Φλώρου 13